Stěhování Praha, ČR, EU. Stěhování v pohodě.

27.07.2011 18:39

 www.nej-stehovani.cz

Hledáte firmu pro hladké a bezproblémové kompletní stěhování Praha, ČR, Evropa, která vás zbaví všech starostí při stěhování?

Chcete si ihned užívat nový domov nebo pokračovat v provozu své kanceláře nebo firmy bez zbytečně dlouhého přerušení jejich chodu?

Nebo sháníte jednotlivé stěhovací služby na míru své situaci?

Volte profesionální a spolehlivé stěhovací služby EASY MOVING. Od Full service po Self service.

Nabízíme zkušený tým, spolehlivé nové vozy, rozumné ceny, pojištění na 1.000.000 Kč zdarma.

—————

Zpět


Kontakt

Child of the planet

Praha 7-Bubeneč, Jana Zajíce 21

Telefon: +420 603 758 628



 

Na první prohlidku našeho centra zveme rodiče vždy na dobu 17:00 a 18:00 hod., každy všedny den.             V připadě zajmu o dochazku vašeho dítěte do centra můžete přijít s dětmi  na pravidelný dopolední program - kruh (9:50-11:00), kde je třeba dodržovat určitá pravidla: 1) pokud se dítě do kruhu nezapojí, zapojíse rodič;   2) rodič by neměl zasahovat do procesu ani v připadě výchovneho problému s vlastním dítětem.


Hledáme asistenta pedagoga pro tvůrčí centrum v montessori prostředí . Požadujeme: spolehlivost, kreativitu, klidný přistup k dětem. Práce v malém kolektivu. Vzdělání : středoškolské s maturitou, student vysoké školy, vysokoškolské. Vzdělaní v oboru: předškolní pedagogika, speciální pedagogika, zdravotní sestra. Nastup od 15.1.2018. Úvazek částečný. Prosím o zasláni životopisu. Odpovím všem.